ODGOVORNA IGRA

Zabava svih igrača u našim klubovima prioritet je našeg poslovanja, a to obavezno i uvijek podrazumijeva odgovornu igru. Preduvjet za to su najviši sigurnosni, tehnološki i higijenski uvjeti u našim automat klubovima. Dodatno, svaki zaposlenik tvrtke Wettpunkt d.o.o. educiran je o potencijalno negativnim obrascima ponašanja igrača i upravo zato kontinuirano i aktivno komuniciramo sa svim posjetiteljima i igračima, savjetujemo ih o načinima odgovornog igranja, a u nekim situacijama i ukidamo mogućnost nastavka igranja igrača ako prepoznamo da nastavak igre izrazito negativno utječe na igrača i njegovu dobrobit. Isto tako, krajnje dosljedno ograničavamo pristup u klubove svim osobama mlađim od 18 godina je im je zabranjeno igranje igara na sreću. Naravno, odgovornost za igru ipak uvijek snosi svaki igrač za sebe.

Svaki igrač bi trebao imati na umu:

  1. Sav naš sadržaj osmišljen je kao izvor zabave. Ako igrate, a ne uživate u igranju – prestanite igrati.
  2. Rezultati igre na sreću na našim automatima ovise isključivo o sreći i nisu unaprijed poznati te su svi ishodi su mogući. Stoga imajte u vidu da je dobitak moguć, ali isto tako moguće je i gubitak.
  3. Optimalan pristup igranju podrazumijeva da svaki igrač unaprijed odredi maksimalan novčani iznos do kojeg je spreman igrati i da ga u slučaju gubitka ne mijenja.
  4. Poželjno je i prije početka igre definirati i vlastito vremensko ograničenje za igru te nakon isteka tog vremena prestati igrati.
  5. Ne pokušavajte vratiti izgubljeni novac, igrajte radi zabave. Ne posuđujte novac za igru.

 

Uz sve navedeno, najbitniji dio odgovornosti svaki je pojedini igrač. Pomognite nam da zajedno budemo odgovorni!

Sudjelovanje u igrama na sreću može izazvati ovisnost. Za pomoć se možete obratiti Udruzi za prevenciju ovisnosti na besplatni telefon 080078 88.

Za sva dodatna pitanja o ovoj temi obratite se našem osoblju u klubovima ili nas kontaktirajte:

Automat klub WETTPUNKT BRANIMIR CENTAR ZAGREB
Branimir centar, Kneza Branimira 29, Zagreb
+385 1 46 86 666,
+385 1 4686 656

Automat klub WETTPUNKT CITY CENTAR ZAGREB
City Centar One East, Slavonska Avenija 11D, Zagreb
+385 1 6288 690

Automat klub WETTPUNKT PICASSO RIJEKA
Tower Center Rijeka, Janka Polić Kamova 81A, Rijeka
+385 51 455 662

Automat klub WETTPUNKT SPLIT
City Centar One Split, Vukovarska 207, Split
+385 21 374 024

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE